Digitalisering af bogholderiet

Få hjælp til digitalisering af bogholderiet fra Retio by Zignifikant. Så er du sikker på, at du kommer trygt i mål, og få digitaliseret og automatiseret alt – selv de mest komplekse og tunge arbejdsgange.

Få lagt en køreplan

Få lagt en sikker køreplan for digitaliseringen af hele virksomhedens bogholderi.

Lidt eller meget hjælp?

Få hjælp til digitalisering af bogholderiet, eller læg det hele over til os.

Få digitaliseret det hele

Alle arbejdsgange kan digitaliseres – selv dem, du troede var umulige!

Bliv ikke holdt tilbage af manuelle arbejdsgange

Alt for mange virksomheder er fanget i indgroede vaner og manuelle arbejdsgange. Det gør administrationen alt for dyr i hverdagen, og gør det bekosteligt og svært at skalere virksomheden.

Vi gør det nemt for dig

Få sat digitaliseringen af bogholderiet på skinner

Med Retio by Zignifikant som din samarbejdspartner, kan du få præcis den hjælp du har brug for til at digitalisere og automatisere dit bogholderi. Med kompetente konsulenter ved din side, sørger vi for at alle bogføringslove og -regler bliver overholdt. 

Erfarne konsulenter

Få hjælp til alle trin i digitaliseringen fra markedets mest erfarne konsulenter.

Målrettede projekter

Få digitaliseret hele eller dele af bogholderiet ved hjælp af målrettede projekter.

Du bestemmer farten

Du bestemmer selv farten, og din og din virksomheds rolle i samarbejdet med os.

Du lærer alle de systemer at kende, som du får brug for

Hos Retio By Zignifikant benytter vi os af et hav af forskellige systemer og programmer. Dem vil du også stifte bekendtskab med som kunde. Vi matcher naturligvis de bedste programmer til lige netop dine behov – og hvilke mål du har for din virksomhed. Her er et udvalg af programmerne:

Den rigtige hjælp får dig lettest i mål

For nogen kan det være overblikket over mulighederne, der mangler. For andre, mangler de måske at få knækket koden til at digitalisere de mere komplekse administrative processer. Vi kan levere den hjælp, du har brug for.

Digitalisering har mange faldgruber

Før eller siden løber de fleste virksomheder ind i problemer med at få digitaliseret og automatiseret deres administrative arbejdsrutiner.

Det kan være i starten, hvor det kan være svært at få overblik over mulighederne og alle de love der skal overholdes når der bogføres. Eller finde det helt rigtige sted at begynde.

Det kan også være senere i processen, når der pludselig dukker uventede fejl op i det, der allerede er sat op.

Endelig kan det også være, at der er arbejdsgange og processer, som er så komplekse og omfattende, at det kan være svært at se, hvordan de kan samles i en enkelt digital arbejdsgang uden behov for menneskelig indblanding.

Vi kan altid hjælpe jer videre

Uanset hvor du er i processen med at få digitaliseret din virksomheds bogholderi og automatiseret jeres administrative arbejdsgange, kan vi levere den nødvendige ekspertviden.

Retio by Zignifikant har arbejdet med automatisering og digital bogføring i mere end 15 år, og har allerede hjulpet mange hundrede danske virksomheder i mål med deres digitaliseringsproces. Også når de var kørt helt fast.

Derfor kan du enten leje en af vores erfarne digitaliseringseksperter på timebasis, få løst større eller mindre projekter til en fast pris, eller outsource hele bogholderiet til os, og få automatiseret og digitaliseret alle arbejdsgange som et led i processen.

Udtalelser

Se hvad andre siger

Handvärk

Det var fokusset på digitalisering, automatisering og systemer der ultimativt gjorde at valget faldt på Retio By Zignifikant.

Så nemt kommer der gang i dit digitaliseringsprojekt

Hos Retio by Zignifikant tror vi på, at det skal være nemt at få hjælp til din digitaliseringsproces. Derfor er alt, hvad du skal gøre:

Kontakt os i dag

- og få et tilbud på virksomhedens digitaliseringsprojekt.

Få den rigtige hjælp

- til at komme i mål med digitalisering og automatisering.

Vækst din virksomhed

- meget nemmere, fordi dit bogholderi er mere skalérbart.

Derfor skal du digitalisere bogholderiet

Oftest er bogholderiet den største hæmsko for virksomhedens vækst.

Papir og dobbeltarbejde sløver bogføringen

Har I stadig bilag på papir, eller døjer I med dobbeltarbejde, hvor data flyttes manuelt mellem forskellige systemer – eller skal tastes ind fra medarbejdernes indberetninger på papir.

Så er der masser af effektiviseringsgevinster at hente ved at gå over til et digitalt og automatiseret bogholderi. Her finder fakturaer, kvitteringer og andre bilag automatisk hen til ERP-systemet – og alle nødvendige data fra virksomhedens egne og eksterne samarbejdspartneres systemer gør det samme. De digitale systemer sørger desuden for at de nødvendige bogføringslove bliver overholdt – så slipper du for besværet.

For så længe der er papir, dobbeltarbejde og komplekse arbejdsgange, der kræver menneskelige ressourcer, vil bogføringen altid halte bagud.

Spænder ben for dit overblik

Derved får du ikke et retvisende grundlag at træffe vigtige økonomiske beslutninger på. Eller også må du udsætte beslutningen, indtil regnskabet er bogført up to date.

Det reducerer agiliteten, og kan spænde ben for at du kan slå til på en god forretningsmulighed på et sikkert grundlag. Eller også overser du faresignaler, så du ikke få gjort noget ved dem i tide.

Det er frustrerende, og gør det alt for tit nødvendigt at træffe hurtige beslutninger på en mavefornemmelse frem for et sikkert grundlag.

Få bilagene til selv af finde vej

Med et digitaliseret bogholderi hvor alle administrative arbejdsgange er automatiserede, finder den nødvendige dokumentation og viden automatisk vej til regnskabet – i takt med at tingene sker.

Det gør det hurtigere og meget nemmere at få holdt regnskabet up-to-date, så det altid giver et retvisende billede af firmaets økonomiske situation og formåen netop nu.

Det giver dig et bedre grundlag for at træffe vigtige beslutninger for virksomhedens vækst på et mere veloplyst grundlag.

Desuden frigør det ressourcer i bogholderiet til andre af virksomhedens vigtige arbejdsopgaver.

Gør bogholderiet skalérbart

Samtidig gør det bogholderiet mere skalérbart og langt mindre omkostningstungt. For du behøver ikke ansætte nye ressourcer i administrationen, hver gang virksomheden vokser en lille smule.

Selv om der kommer flere bilag, kræver det ikke flere ressourcer. For alt kører jo automatisk, og finder selv derhen, hvor det skal bruges.

Så med et automatiseret, digitalt bogholderi bliver det lettere – og meget billigere – at få virksomheden til at vokse.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål