KUNNE DU GODT TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF EN AF DANMARKS BEDSTE DIGITALISERINGSHUSE?

Selvfølgelig kunne du det! Vi er et ambitiøst digitaliserings- og regnskabsbureau, der fokuserer på forretningsudvikling og digitalisering hos vores kunder.
Vi angriber en ellers meget traditionel og (til tider) kedelig branche med moderne teknologi og et digitalt og ungdommeligt touch. Så hvis du er til den gammeldags metode med stakke af mapper og bilag, er vi nok ikke det rigtige match for dig 😉

Bliv praktikant hos Retio by Zignifikant fra August 2023

Lidt om os først:

Hos Retio By Zignifikant | Århus søger vi to praktikanter til vores økonomiske konsulentteam, der til hverdag hjælper virksomheder med økonomisk forretningsudvikling og outsourcing af deres økonomifunktion. Vi har brug for lige præcis dig til vores unge team – dig der er vild med alt digitalt, dig der glæder dig over talnørderi og regnestykker og dig, der ønsker at få lov til at arbejde med mange forskellige ting sammen med et team af kompetente mennesker.

Hos Retio by Zignifikant huser vi fremtidens økonomikonsulenter, så her er du helt sikker på at komme i et team med nogle lærerige og skarpe kollegaer.

En af vores kerneværdier lyder på, at du ikke skal tage hjem fra arbejde udmattet og mentalt drænet – vi tror nemlig på, at man sagtens kan lave et kickass arbejde, og samtidig have overskud til fritid og venner. Det skal være sjovt at komme på arbejde, så du glad kan rejse dig fra skrivebordet, når du har fri.

Uanset hvad man døjer med på vej til kontoret, møder jeg altid ind til en god stemning på kontoret. Stemningen og forståelsen er det der gør, at jeg syntes det er et fedt sted at være, det giver nemlig god energi og gåpåmod. Man kan virkelig mærke at fritid og familie kommer i første række hos Retio by Zignifikant, og når man kan mærke at ens velvære bliver prioriteret, så er man også mere oplagt til at lave et godt stykke arbejde”

Michael Thomsen, tidligere praktikant hos Retio by Zignifikant 

Som praktikant får du fingrene i lidt af hvert – du får selv lov til at forme dine opgaver, da du har høj fleksibilitet i dit arbejde. Vi skaber stillingen til dig, og de udfordringer, du møder i arbejdet, er tilpasset lige netop dig og dine kompetencer (bortset fra når det kommer til konkurrencer, der holder vi ikke igen 😉). Vi følger dig hele vejen, så selvom du som praktikant får ansvar for dine egne projekter, kan du altid få hjælp og rådgivning ved dine kolleger.

 

Jeg fik hurtigt ansvar for mine egne opgaver som praktikant, og hvis jeg spurgte efter flere opgaver, fik jeg straks nye opgaver som jeg kunne begynde på! Der gik heller ikke længe før jeg blev tilknyttet min egen kunde og fik ansvaret for det. Der bliver altså lagt stor vægt på frihed under ansvar, og det kan jeg virkelig godt lide”

Michael Thomsen, tidligere praktikant hos Retio by Zignifikant

Hos Retio By Zignifikant er der højt til loftet, du kommer til at arbejde i et trygt miljø, hvor chefen er lige så meget til rådighed for hjælp, som vores konsulentteam. Kontoret er et uformelt space, hvor der er plads til alle. Vi tror på at investere i vores medarbejdere, og derfor tager vi ikke nogen praktikanter ind, som vi ikke satser på at beholde på teamet bagefter.

Men… Nok om os! Lidt om dig:

Need to have:

  • At du er vild med tal, regnskab og din computer
  • At du har lyst til at blive en del af et ungt og ambitiøst team
  • At du trives i en varierende hverdag, hvor der altid er højt til loftet

Nice to have:

  • At du har en naturlig interesse for at være lidt tech-nørdet.
  • At du elsker at snakke med mennesker, både kollegaer og kunder.
  • At du kan lave en smaddergod kage (vi er lette at bespise, når det kommer til kage 😉)

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at være en del af? Skynd dig at ansøge stillingen herinde, så holder vi løbende samtaler indtil vi finder den helt rigtige.

Praktikant stillingen er med start i August 2023.

Hvis du sidder inde med spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte CCO Kristian Konradsen på [email protected].

Og læs gerne videre omkring os på www.retio.dk, eller find os på Facebook, Instagram og LinkedIn og lær mere om, hvem vi er.

Er du interesseret i et job som Praktikant til Aarhus i August 2023?

Så send en ansøgning til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil vil se frem til at høre fra dig!

Ansøg stillingen som
Praktikant til Aarhus i August 2023
Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål