Bogføring

Fjern stress og bekymringer; vi klarer alt omkring jeres bogføring og indberetninger.

👉

Om bogføring

Mange firmaer oplever, at de bruger for meget tid på bogføring og ikke har de fornødne kompetencer til at udføre arbejdet ordentligt. Ved at overlade dit bogholderi til os, kan du med god samvittighed koncentrere dig om det, du synes er spændende i din virksomhed.

Når vi varetager dit bogholderi, holder vi styr på den løbende bogføring, og du har derfor altid et godt overblik over dit regnskab og dermed styr på, hvordan det økonomisk går i din virksomhed. Vi hjælper dig med at leve op til lovgivningens krav til bogføring samt opbevaring af regnskabsmateriale.

Forebygger en effektiv revision

Ved regnskabsårets årsafslutning udarbejder vi en revisormappe med alle nødvendige afstemninger og dokumentationsmaterialer, så din revisors regnskabsudarbejdelse samt revision forløber effektivt, hvis du ikke ønsker, at vi skal stå for regnskabsudarbejdelsen.

Flere bogføringsprogrammer

Vi samarbejder med en lang række af bogføringsprogrammer og har dermed den fornødne ekspertise og erfaring med at bruge disse. Vi er blandt andet samarbejdspartnere med e-conomic, Dinero samt Billy. Yderligere har vi også stor erfaring med Navision. Har du andre bogføringsprogrammer, er dette intet problem, da vi hurtigt kan sættes os ind i netop dit bogføringsprogram og hjælpe dig.

Bogføring tilpasset dine behov

Vi planlægger bogføringen efter dine behov samt ønsker. Alt efter dig er vi fleksible med at arbejde fra vores eget kontor eller at udføre bogføringen hos dig. Vores bogføringshjælp kan variere fra daglig assistance ved større kunder til halvårlig bogføring ved mindre kunder.

Få et gratis
regnskabstjek

Vi tilbyder altid et gratis tjek af jeres nuværende økonomiske situation, hvor I efterfølgende har mulighed for at tage et uforpligtende møde på vores adresse i Århus.

Kontakt os i dag

E-mail

info@retio.dk

Mød os

Lucernevej 8b kl., 8200 Aarhus N