Debitor- og kreditorstyring

I en travl og hektisk hverdag er det ikke altid, at man har tid til at holde styr på at få betalt sine kreditorer samt at få penge til tiden fra sine debitorer.

Kreditorstyring

Ved at overlade kreditorstyringen til os, sørger vi for at bogføre fakturaer fra dine kreditorer samt at betale disse gennem jeres netbank. Dermed er I sikre på at få betalt regningerne til tiden uden gebyrer.

Vi kan også hjælpe jer med at foretage kreditorafstemninger, så vi sikrer, at jeres bogholderi stemmer overens med dine kreditorers bogholderi.

Debitorstyring

Hold styr på jeres tilgodehavender. Vi tilbyder, som led i vores regnskabsydelser, debitorstyring i jeres virksomhed. Dette indebærer, at vi kan tilbyde at holde styr på jeres tilgodehavender ved løbende at registrere indbetalinger fra dine debitorer.

I forlængelse af dette tilbyder vi desuden rykkerprocedure og hjælper dermed indkrævning af jeres tilgodehavender, dog efter nærmere aftale med jer. Vi kan i den forbindelse tage kontakt til jeres kunder og derigennem sikre, at jeres tilgodehavender bliver betalt – alt sammen på en god, professionel måde.

Vi sikrer derfor, at I får jeres penge til tiden – og dermed mindsker risikoen for dårlig likviditet i jeres selskab.