Lej en medarbejder

Vi kan assistere med høj faglighed i jeres bogholderi hos jer.

Lej en medarbejder, derfor

Der kan være mange grunde til, at I i en periode bliver presset i bogholderiet. Det kan blandt andet skyldes syge medarbejdere, ferie eller noget helt tredje, men én ting er sikkert; jeres bogholderi må aldrig holde fri.

Det kan vi medvirke til, at det ikke gør.

Vi agerer jeres eksterne bogholderi, hvor vi gennem ekspertise, know-how og erfaring styrker jeres økonomiafdeling, eller sørger for at den ikke står stille.

Vi assisterer med høj ekspertise

Med vores ekspertise kan vi træde til, hvis I har behov for det i jeres bogholderi. Vi tilbyder udlejning af både økonomimedarbejdere, men også regnskabschefer. Det kan dreje sig om et akut behov i en begrænset periode – men det kan også sagtens være et længerevarende samarbejde.

En fleksibel løsning tilpasset jeres behov

Det handler om jer og jeres behov. Ved at leje en af vores medarbejdere får I en fleksibel løsning, der er skræddersyet til jeres behov – og på samme tid kvalificeret arbejdskraft, der løser en eller flere givne økonomiske opgaver.

Men det kan også være en økonomisk beslutning fra jeres side. Det er ofte billigere at leje en medarbejder for en kort periode frem for en fuldtidsansættelse. I slipper blandt andet for at skulle afregne feriepenge, pension og barsel samt at have risikoen ved eventuelle sygdomsperioder.

Igen, vi sammensætter en skræddersyet løsning til jeres behov og krav.