Lønadministration

Vi hjælper jer med lønadministration, så alt udbetales korrekt til medarbejdere og SKAT.

Professionel lønadministration

Lønadministration er en vigtig del af jeres virksomhed. Vi sikrer en professionel lønservice for jeres virksomhed og dens medarbejdere.

Vi sørger for, at alt bliver indberettet korrekt til SKAT, og at dette sker rettidigt. Yderligere sikrer vi jer, at pengene automatisk trækkes fra jeres virksomhedskonto, så alt bliver udbetalt til tiden.

Løsninger tilpasset jeres behov

Vores service kan tilpasses jeres behov; lige fra løn til én medarbejder til udarbejdelse af løn til mange medarbejdere i større selskaber.

Integrering med jeres økonomisystem

Vi hjælper jer også meget gerne med at integrere den månedlige lønkørsel med jeres økonomisystem, så meget af denne bogføring vil foregå så automatisk som muligt.

Derudover omfatter vores lønadministration mange andre funktioner. Herunder kan vi f.eks. assistere jer med alt fra udbetaling af kørselsgodtgørelse og udbetaling af bestyrelseshonorar til lønrefusioner ved f.eks. sygdom, barsel og løntilskud.

Vi benytter flere lønsystemer, så vi er sikre på, at vi nemt og elegant kan hjælpe med jeres behov og på samme tid stå for alle nødvendige oprettelser.