Økonomisk
forretningsudvikling

Tænk, hvis din revisor løb uden bold? Det gør vi, altid. Vores proaktive tilgang krydret med vores kompetencer sikrer, at virksomheder opnår et sundt, bæredygtigt økonomisk fundament.

👉

Faglighed og indsigt er to afgørende elementer, når det gælder udarbejdelse af regnskab – og vi har begge. Vi sikrer, at I overholder bogføringsloven og årsregnskabsloven – mens vi på samme tid giver jer ro i maven.

Men hvorfor er det overhovedet vigtigt at have regnskabskyndige til at styre jeres regnskab?

Det handler blandt andet om tryghed, men også om overblik. Hvordan har jeres virksomhed præsteret i løbet af året? Hvorfor har I overskud? Hvorfor har I underskud? Hvordan er jeres økonomiske situation?

Vigtige spørgsmål alt for få spørger sig selv om. Vi sætter en dyd i at give vores kunde et dybere indblik i deres regnskab og på samme tid en forståelse for, hvordan regnskabet hænger sammen.

Det er den kombination, der giver et sundt og stabilt økonomisk fundament.

 

Økonomisystemer

Uanset hvilket økonomisystem I benytter, kan vi hjælpe jer. Vi benytter professionelle regnskabsprogrammer, der sikrer, at jeres regnskab lever op til alle gældende lovkrav. Det gælder også dokumentation til SKAT, hvis dette bliver nødvendigt.

 

Hvorfor vælge os?

Udarbejdelse af regnskab handler om jer og jeres økonomiske situation. Vores kundeportefølje tæller alt fra enkeltmandsvirksomheder til større selskaber. Vi forskelsbehandler ikke. Ingen skæres over en kam.

På samme tid er kundepleje og høj faglighed en del af vores værdisæt, hvorfor vi altid udarbejder regnskaber med høj faglighed og kvalitet – og altid gennem god, konstruktiv dialog.

Og en lille krølle på halen; ønsker I revision af jeres regnskab, samarbejder vi med både registrerede og statsautoriserede revisorer alt efter hvad du har behov for, og vi kan derfor nemt og bekvemt kan tilbyde denne type service, hvor al kommunikation foregår gennem os.

Jeres fokus og energi skal bruges på at drive Jeres forretning.

Få et gratis
regnskabstjek

Vi tilbyder altid et gratis tjek af jeres nuværende økonomiske situation, hvor I efterfølgende har mulighed for at tage et uforpligtende møde på vores adresse i Århus.

Kontakt os i dag

E-mail

info@retio.dk

Mød os

Lucernevej 8b kl., 8200 Aarhus N