Oprettelse af selskaber

Vi opretter nemt og sikkert jeres nye selskab, så I kan koncentrere jer om at drifte det.

Få hjælp til oprettelse af selskaber

Alle ved, hvor vigtigt det er at få en god start. Det sikrer vi. Kom godt fra start og få hjælp til oprettelse af jeres selskaber. I forbindelse med oprettelse tilbyder vi også rådgivning om selskabsform.

Og har I spørgsmål efterfølgende sidder vi altid klar til at rådgive efter behov. Det kan være alt fra økonomisystem til løbende bogføring og udarbejdelse af jeres regnskab.

Vi sørger for den rette dokumentation

Når et selskab registreres er det nødvendigt, at der udarbejdes stiftelsesdokumenter og vedtægter. Hvis I har brug for hjælp til dette, så agerer vi gerne primus motor. I skal blot tænke på at drive forretning, alt imens vi udarbejder de nødvendige dokumenter.

Når alt er klart fremsender vi desuden en ejerbog, hvilket givet en oversigt over selskabets ejere.

Hurtig stiftelse af selskab

Normalt kan et selskab stiftes meget hurtigt, og ofte kan vi klare stiftelsen indenfor 24 timer. Herefter er I klar til at påbegynde den egentlige drift i jeres selskab

Attraktive priser

Vores pris for at oprette et selskab er 1.499 kr. ex. moms uanset selskabstype. Prisen inkluderer alle de lovpligtige dokumenter i forbindelse med selskabsstiftelse, herunder stiftelsesdokumenter, vedtægter og ejerbog.

Prisen for oprettelse af selskab samt registrering i Det Offentlige Ejerregister er 1.750 kr. ex. moms. Prisen for oprettelse af selskab, registrering i Det Offentlige Ejerregister samt momsregistrering er 1.999 kr. ex. moms.