Regnskab og revision

Få overblik og ro i maven.

Jeres virksomhed overlever ikke uden et sundt økonomisk fundament. Det er fakta. Hvornår har I sidst fået en gennemgang af jeres økonomiske situation? Hvornår har I sidst sikret jer, at jeres digitale systemer er uptodate, så I sparer tid, reducerer omkostninger og derigennem opnår et mere værdibaseret beslutningsgrundlag? Og på samme tid haft en konkret handlingsplan for, hvordan I skal implementere nye systemer og tiltag?

Der er, desværre, alt for mange, der svarer ”aldrig” på det spørgsmål. Men det er forståeligt og på samme tid ærgerligt. Indsigt og overblik er afgørende for alle virksomheders økonomi – og det gælder også jeres. Men vi ved, hvor svært det kan være. Vi ved, hvor mange ressourcer det kræver.

Det er hér, vi kommer ind i billedet. Vi er ikke blot revisorer. Vi er rådgivere og forretningsudviklere.

Som en start gennemgår vi jeres regnskab og identificerer udfordringer og muligheder, hvorefter vi udarbejde en konkret handlingsplan for jeres virksomhed.

Vores tilgang er ikke for alle. Vi kalder det for økonomisk forretningsudvikling, da vores kompetencer og ekspertise skaber momentum og udvikling.

 

Hvordan er processen?

For at få en dybere indsigt i jeres forretning afholder vi altid et indledende møde for at afdække muligheder, udfordringer, og hvordan vi bedst kan bistå med rådgivning. Desuden er det altid en fordel at bruge følgende nedenstående udgangspunkter for at lave en ordentlig analyse af jeres virksomhed:

 

Analyse af jeres økonomiske situation

Har I fx styr på, hvor mange dage jeres varer i gennemsnit ligger på lageret, og om dette kan eller burde forbedres? Hvordan går det med jeres likviditet i jeres virksomhed, og tyder det på, at I på sigt kan få problemer med at betale lønninger?

En økonomisk analyse af jeres virksomhed medfører en række brugbare svar samt problematikker, som kan være helt afgørende for jeres virksomheds succes på sigt. I får en dybere forståelse af jeres virksomhed og får jeres problemer belyst i et andet perspektiv. I får ny indsigt, som I normalt ikke har tilgængeligt til den daglige drift.

 

Effektivisering af arbejdsgange

Det er vigtigt for os, at I laver det, I er gode til – for det gør vi. Alle timer, der kan spares i jeres bogholderi kan bruges på vigtigere arbejdsopgaver. Vi har erfaring, ekspertise og den nødvendige know-how til hurtigt og effektivt at få skabt et overblik.

“Vidste du, at en gennemsnitlig virksomhed kan spare op mod 70% af den tid, de bruger på betaling af fakturaer og bogføring af disse, med vores hjælp til implementering af nye, moderne økonomisystemer?”

Digitalisering af regnskab er det nye sort. Virksomheder sparer tusindvis af kroner ved at lade outdatede IT-systemet gå på pension og erstatte dem med moderne løsninger. Det medfører en strømlinet, effektiv arbejdsgang for virksomheder, hvor fejlprocenten mindskes betydeligt.

Økonomisk forretningsudvikling er ikke for alle, men vi tager gerne en uforpligtende snak om jeres udfordringer og muligheder.