Skip to main content

Karriere hos Retio

Som medarbejder hos Retio er der mange muligheder for at udvikle dig – vi investerer nemlig i vores medarbejderes karriere og potentiale. Vil du gerne vide mere omkring at have karriere hos Retio? Så læs da videre!

Ansøgning og jobsamtale

Vi søger jævnligt kandidater til forskellige stillinger, og vi er altid på jagt efter den helt rette kandidat.

Selvfølgelig vægter vi dygtighed rigtig højt, men for os er det mest vigtig, hvem du er, og om du passer ind i teamet. Fagligheden kan vi altid tilføje. Så vi vil ikke blot høre om dine faglige præstationer, men måske også hvad du kan lide at lave i din fritid?

Vi bruger derfor også god tid til vores samtaler. For os er du ikke kun et nummer i rækken, men potentielt vores nye stjernemedarbejder.

Det er altid godt, hvis du inden samtale har reflekteret over, hvorfor netop du er den rette til jobbet, og hvad det er du kan bidrage med i Retio.

Praktikanter

Vi tager jævnligt praktikanter ind fra forskellige uddannelser.

Som praktikant hos os bliver du ikke en piccoline, der henter kaffen – nej, den må man altså selv hente. Du bliver en del af vores team, og du vil hurtigt komme til at sidde med kundearbejde, alt efter din niveau selvfølgelig.

Vi ser praktikperioden som en oplagt mulighed for at lære hinanden at kende, og for at se om, der kunne være et fremtidigt match – vi tror på at investere i vores praktikanter, og tager ikke nogen ind, vi ikke tror på fremtidsmæssigt.

Økonomikonsulent

Hos os har vi primært økonomikonsulenter ansat – de betjener og rådgiver deres kunder indenfor deres økonomi og regnskab. Vores økonomikonsulenter kan være forskellige steder på en rejse der indebærer tre forskellige titler. Vi uddanner vores talenter helt fra bunden, og derfor har vores trainee/elev økonomikonsulenter titlen “junior”. Når vores økonomikonsulenter opnår mere end tre års erfaring som økonomikonsulent, kan den særlige anciennitet gives titlen “senior”. Vores økonomikonsulenter får ikke særlige titler for at vise hierarki, men for at vise den rejse økonomikonsulenten er på.