Vores kultur

Hos os er du mere end bare et nummer i rækken. Vores medarbejdere er den vigtigste ressource – og det afspejler kulturen også. Vi stræber efter at være anerledes, og gå forrest i kampen mod slipsenåle og spidse sko – læs mere om vores kultur her.

Vil du gerne vide mere om os?

Fordele!

Hos Retio by Zignifikant får du...

Fleksibilitet

Hos os er det (næsten) lige meget hvor og hvornår du arbejder.

Plads til familie og fritid

Vi vægter vores fritid rigtig højt – og det er en klar prioritet for os.

Sociale arrangementer

Vi elsker at fest og hygge – og gør det både lokalt og nationalt.

Utallige muligheder

Der er ikke kun én lige vej at gå, der er utallige og du har selv mulighed for at forme din retning

”Gør andre sådan? Så gør vi noget andet”

Vi sætter en ære i at være anderledes og gøre tingene på nye måder.

Ansvar for egne opgaver

Hos os er der rigtig høj ansvarlighed for sine egne opgaver.

Udvikling i fokus

Vi sætter altid din udvikling i fokus, og udbytter dine kompetencer bedst muligt.

Vi står ikke i stampe

Vi følger altid de nyeste trends og tendenser nøje.

Altid øje for optimeringsmuligheder

Vi er altid optaget af, hvordan vi kan arbejde smartere,

Udtalelser

Hvad siger vores medarbejdere?

Ditte Helweg

Senior Økonomikonsulent

“Der er stor mulighed for løbende faglig udvikling, da der hele tiden kommer nye kundecases og systemer der skal afprøves.
Super godt sammenhold med kollegaer, selvom vi er meget forskellige, og stor fleksibilitet i forhold til måden at arbejde på hjemme/kontor/dag/aften/weekend, hvilket gør det nemmere at få enderne til at nå sammen i en børnefamilie. Work-life balance som det så smuk hedder :-)”

Jane Bach Nørgaard

Junior Økonomikonsulent (elev)

“Det er fedt at arbejde ved Retio by Zignifikant fordi vi har friheden til selv at strukturere vores dag. Der er også forståelse for at vi er mennesker, som også har et liv ved siden af arbejdet, og at de to ting helst skal hænge sammen for at man føler glæde i hverdagen og på arbejdet. Man sidder med mange forskellige arbejdsopgaver, som gør at dagene ikke er ens. Desuden har jeg nogle fantastiske kollegaer og chefer som jeg har det godt med.”

Sune Schmidt-Hylleborg

Finance Director

“Hos Retio by Zignifikant har vi en dejlig frisk og rummelig arbejdskultur, lækker frokost fra én af Aarhus’ bedste/kendte kokke, fede udviklingsmuligheder ift. blandede kunder/brancher og blandt de bedste i vores game (digitalisering), prioriteringen af sociale arrangementer og ikke mindst et stærkt kollegaskab.”

Heidi Døssing

Senior Økonomikonsulent

“Hos Retio by Zignifikant er man ikke kun en medarbejder, men et helt menneske. det er ikke kun bundlinjen der betyder noget for ledelsen men også at vi har det godt. Fleksibilitet gør at der ikke er nogen der siger noget til at man en dag kun er på arbejde i 4 timer, for det var lige sådan man kunne få det til at hænge sammen den dag. Så arbejder man bare lidt mere en anden dag. Det er super fedt at man kan passe arbejde ind i sit familieliv.”

Nina Laursen

Revisor

“Det er fedt at arbejde hos Retio By Zignifikant, fordi man får en masse frihed til selv at planlægge sin arbejdsdag. Der er et stort fokus på medarbejdertrivsel og arbejdspladsen ser meget fremadskuende på hvordan man opnår en god medarbejdertrivsel. Der er ikke et hierarki, men alle er på lige fod og bidrager til fællesskabet og det gode sociale miljø.”

Mohammed Hassan

Team Director & Partner

“Det er en fornøjelse at være en del af et team, hvor vi hele tiden har fokus på hinanden. Ingen bliver efterladt med en opgave alene. Alle bidrager med det de kan således at opgaven bliver løst.
Vi ved at glade medarbejder ofte er lig med glade kunder, derfor har vi stort fokus på at alle er sig selv når de er på arbejde, og bidrager med det de er bedst til.”

Ønsker du et job hos os?

Ledige stillinger

Eksperiment i Retio by Zignifikant

Eksperiment: 4-dags arbejdsuge

Som noget ekstraordinært kører vi lige ud et eksperiment om en 4-dags arbejdsuge i afdelingerne Vejle og Holstebro. Vi tester om, det ved hjælp af øget fokus på koncentration og planlægning (og en laaang række andre ting), kan lykkes at nå det samme på 4 dage som på 5 dage – også i en branche der traditionelt set sælger timer. 

Baggrunden for forsøget er et ønske om at give den enkelte medarbejder mere TID – fordi tiden er dyrebar. Vi tror på, at den ekstra dags restitution kan ses på effektiviteten og glæden mandag morgen, og ligeledes på det arbejde vi leverer. 

Det kan derfor være svært ved at fange de to afdelinger på kontoret om fredagen, men bare rolig, de er topmotiviteret til at hjælpe dig, når det bliver mandag igen. 

Eksperimentet er stadig på forsøgsbasis. 

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål